Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 6

Avent soother & AF

Avent soother- dlm bahasa pasor mudahnya puting jela. Dh jadi bff utk Aisy. Tak boleh berenggang. Kalau keluar rumah tak bawak menggelupur la. Bukan dia je, mama n papa dia skali. Huih. Dasat betul penangan puting ko ye.

Sejak dah tau kedai baby Marissa Shoppe selalu buat sale, memang beli kt situ je. Beli on9 direct kat avent store malaysia boleh, pun murah jugal. Tapi bila dah include postage lebih kurang je. Alang-alang kedai tu tak jauh sgt dr ofice, boleh lah curi time lunch singgah beli.

Comel giler design yg ni kan? Rasa nak makan je..ngap!

Puting design avent semuanya yg orthodontics. So tak risau sgt. Yg penting puting ni dpt menenangkan dia. Sgt membantu!

Cuma kebersihan perlu diutamakan. Dan sebulan sekali kena tukar. Thats why la aisy ada baaanyakk koleksi puting dia. 😙