Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, April 12

Busy sangat ke?


Lamanya blog ni di biarkan sepi tanpa penghuni. Tiap kali dah tekan new post, jari pula kaku di atas papan kekunci. Tak ada rasa nak menaip di blog. Hari-hari yang dilalui seakan penuh. Dan seakan-akan pula  berkejaran dengan masa. Sampai terkadang request dalam hati 'kenapa 1 hari diberi 24 jam je.. dan cuti bekerja kenapa hanya 2 hari je dlm seminggu.' Erm..sampai cenggitu sekali pulakk. 



Vitamin B yang seringkali meniti di bibir mereka kala breakfast di pantry akhirnya di umumkan. Seronoknya bukan main.....mereka la. Bukan aku. Alhamdulillah..rezeki mereka kan. Dan dalam hati yang agak kesedihan sedikit, rupa-rupanya bahagian untuk ku pun ada.. Walau pun tak dapat sebanyak mereka, tapi alhamdulillah...ni lah rezeki kahwin namanya..-kata mereka. Aku hanya tersenyum.. Mungkin benar selalu orang sebut-sebut, rezeki kahwin..inilah salah satu hikmahnya..kalau kita tahu awal-awal macam ni, dari awal dulu ku terima lamarannya-detik hati. :P


Mood nak bercuti sentiasa berkobar-kobar. Bila lah nak pergi ni. Sementara berdua-duaan. Nanti ada little junior kena bawak tempat yang berpendidikan pulak...contohnyaa..Zoo.. huhuharu.  

 

p/s : Esok Jumaat. Sila bergembira. mood - ok. 


Photobucket