Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, January 7

Wedding Update : Pelamin

Pelamin indah by Agung Touch Bridal
Sponsored by Amor



Sangat suka design pelamin ni. Simple and nice. Raw material using fresh flower. Mula-mula tak percaya guna fresh flower. Mahal kan...tambah lagi orang yang nak sponsor. So, tak berani nak mintak yang macam-macam. Just tunjuk nak design yang macam mana dalam majalah Pengantin kat Vida. Pasal material tu memang tak tahu pun. Cuma time tu ada terdengar Amor request fresh flower. Tak sangka pulak Vida buat betul-betul masa hari kejadian. Memang tak percaya tapi lepas masuk bilik air tengok selambak-lambak bunga segar rendam dalam baldi. Hati pun terus mekar seperti bunga itu jua.. :)

Tema kaler pelamin- ungu. Seungunya cintaku.. *peh jiwang nye*


blink blink ^.^


Fresh flower ni boleh tahan selama seminggu. Masa lepas kenduri tu ada la jugak amik sikit-sikit bawak balik rumah letak dalam vase kecik2. Bila tengok bunga, senyum. Masuk bilik nampak bunga pun senyum jugak. Aku bukanlah minah bunga. Tapi suka pulak bila tengok bunga-bunga segar ni. kan...




Terima kasih Amor!







p/s : masuk ofis pulak dapat bunga lagi atas meja.. wah23..berbunga-bunga hati.. segar je rasa sepanjang minggu tu.

Photobucket

1 comment:

  1. pinjam pic yer...cute sgt tema kaler sy...trimas

    ReplyDelete